Dráčata - rekapitulace

15.10.2018 19:49

 

 

Krátká rekapitulace uplynulých schůzek.

 

Máme první “ovátory” - některé fungují. Hravátor vybírá hry na úvod schůzky, krabicátor seznámil s důležitými osobnostmi TGM nebo sv. Václavem. Ptákovátor skvěle napodobil hlasy ptáků a děti s mimořádnou přesností určily druhy ptáků i podle fotek. Neméně důležitý byl nácvik “V” formace divokých hus a cesta na jih se stěhovavými ptáky.

 

Poslední schůzka byla mimořádná sestavou třech politických stran, které vytvořily volební programy a utkaly se o přízeň voličů.

 

Mimo jiné padly sliby maminkám: kino, roboty na úklid, superkuchařky až do domu, automatická prádelna, hotel pro odpočinek nebo vyjádření “přestaneme je otravovat”.

I u tatínků se strany poměrně dobře shodly: počítačová zašívárna, nové televize, železářství nebo servis a myčka aut.

Dráčata nezapoměla ani na seniory, kterým jednomyslně přislíbila novou lékarnu, dovoz obědů, obchod, kde budou moci nakupovat bez placení, půjčovnu elektrických vozíků a lavičky.

 

Zajímavá by jistě byla realizace slibů pro město. Děti se nebály výzev v podobě bunkru pod zemí, burgrárny, chipsárny, kina, zelené oblohy, střelnice a čtvrté věže pro zámek!

 

Přístí schůzku probereme zadané úkoly. Děti budou vědět, ale naznačím, že šlo o úkol se stromy z výpravy a o úkol s ptáky ze schůzky.

Jo a příští schůzka bude docela zápalná! Doufejme...

 


Bez názvu 1