Vyšehradská hra 24.10.2015

26.10.2015 11:27

Po nekonečně dlouhé době o sobě taky dáváme vědět!!! :)

 

Samozřejmě stále fungujeme a jsme neuvěřitelně akční, jen nebyl čas o tom trošku více napsat, ale tak mohly bychom se polepšit. A to mě teď napadá, proč vlastně nemá tento web na starosti některé z našich skautek??? Takže holky, právě se koná výběrové řízení :)

 

Ale abych se dostala k tomu podstatnému! V sobotu jsme byly v Praze! Ano, v Praze a rovnou na Vyšehradě! Akela připravila parádní hru, při které holky musely zjistit fakt hodně informací, ať už o budovách kolem Vyšehradu nebo o významných osobnostech odpočívajících na místním hřbitově. Důkazem, že holky navštívily konkrétní místa dokazují jejich selfíííčka, která časem doplním do našeho alba. A protože nám pak ještě zbylo dost času a nakonec se udělalo i krásně, tak jsme vyrazily po svých na procházku po náplavce a dalších historických místech Prahy, která jsme už jen míjeli (třeba Národní divadlo, Žofínský palác, Mánes a vidět byl i Pražský Hrad a Karlův most).

Náš výlet jsme zakončily na Smícháči v cukrárně, někdo (i přes celkovou okolní nízkou teplotu) si dal zmrzku jiní zase dortíček :)

 

Tady se podívejte na pár fotek a jak říkám, časem snad doplním.

evetrovska.rajce.idnes.cz/Vysehradska_hra_24.10.2015#

 

Kuki


Bez názvu 1