Co se událo

28.11.2011 20:39

Tak jsme trošku zanedbaly doplňování článků, takže teď jen shrnu, co jsme od září zažily a provedly.

Na začátku října jsme podnikly takovou jednodenní akcičku. Pamatuji si, že to byla sobota..strašná zima a protože s náma byly světlušky a taky protože vlastně pršelo, tak nakonec jsme pobyly v klubasu, uvařily si tam oběd a zahrály spoustu her.

V listopadu jsme v klubovně prozměnu už i přespaly. Začaly jsme normální schůzkou, ale pak nás čekala večerní hostina a nakonec, aby se nám lépe spalo, jsme šly na večerní procházku. Ještě před spaním jsme rozluštily šifru a získaly tak Nováčky a Stezky.  A hned po této akci jsme se zúčastnily ještě jedné. To byl svátek 17. a skauti z celého okresu se sešli v lese u Jíloviště a hráli jsme jednu velikou hru. Byla sice zima, ale při stavění paláce v Zahradě klidu bylo celkem horko.

No a co plánujeme na prosinec? O schůzce si vyrobíme adventní věnec, abychom se mohly těšit pořádně na Vánoce. A před Vánocema ještě půjdme potěši zvířátka do lesa, kde jim ozdobíme stroměček pochoutkama. K této akci jsou zváni i rodiče, takže si rezervujte 18.12. dopoledne :)

S pozdravem. Kuki


Bez názvu 1