Commandos

07.06.2012 22:25

Drobně jsem zapomněl přidat podrobnější informace. Ale na druhou stranu Roverům je potřeba dát do těla, takže jim to moc neulehčíme :-)

Sraz v pátek 8.6. v 18,00 u klubovny. Sebou co kdo uzná za vhodné a 100,- na jízdné a jídlo. Návrat v sobotu kolem 14,00.

 

K aktuálnímu dění v oddíle...

Cyklooslava Ádiných patnáctin byla naprosto super. Výborný výlet na ještě lepší místo u Slapské přehrady. Bohužel se ale ukázalo, že jezdit na kole ve špatném technickém stavu je ohromná chyba. Otazník je aktuálně bez kola a s naštíplým kotníkem si o táboře může nechat zdát. A to má ještě velké štěstí že měl helmu a padnul horní částí těla na trávu. Jinak by jsme ho totiž jezdili navštěvovat do nemocnice ( a nebo mě do vězení).

Jak je zmíněno výše, třetí část ročního bodování vyhráli roveři. Velkou zásluhu na tom má jednak jejich excelentní výprava do Českého Krasu. Spousta lidí zůstala doma, čímž se připravili o nejlepší víkendovku celého roku a hlavně jim umožnili a nezřízeně nabírat body.

Tábor se pomalu blíží, takže doporučuji nepodcenit fyzickou a materiální přípravu. Finální stav je 12 lidí plus moje maličkost. Informační balík pošlu rodičům mailme počátkem příštího týdne.

 


Bez názvu 1