Dráčata - pro nováčky

19.09.2019 09:00

Milá dráčata, 

úvodem základní informace.

 

Schůzky Dráčat budou i v tomto školním roce stejné - vždy ve středu od 16.30 - 18.00 - děti přebíráme a vracíme u klubovny V Lipkách.

 

Na schůzky si děti nosí: přiměřený batůžek, pití, malou svačinku (jablko, rohlík, prosím žádné velké porce ani jogurty), pláštěnku, obyčejný látkový šátek.

Brzy přibude ještě notýsek, který od nás dostanou.

Na sebe pohodlné sportovní oblečení (do lesa) a vhodné boty.

 

Děti budou rozděleny podle věku do dvou družin. Ohnivé draky vede Andy, vodní draky vedu já. Společně s námi bude schůzky provázet Pajson (dříve vedoucí Vlčat) a roveři: Kroutil, Prokop a Nemo.

Snažíme se být co nejvíc venku. V zimních měsících nebo v nepřízni počasí využíváme zázemí v klubovně. Plánujeme několik samostatných výprav, zpravidla jednodenní o víkendu, během roku se setkáte i s několika akcemi pro “celé středisko” nebo výjimečnou schůzkou s rodiči.

 

Platba probíhá pololetně.

První platbu je třeba uhradit nejpozději do pondělí 30.9.2019. Poplatky posílejte na účet střediska 164 305 206 / 0300 (jméno dítěte nebo dětí do zprávy), platbu je možné předat i hotově Andy na schůzce. Výše poplatku je 650,-

K tomuto poplatku se během září přidává ještě 100,- pro výdaje a potřeby během schůzek, tuto částku vybíráme hotově!

Druhé pololetí se ve stejné výši vybírá na konci ledna.

 

Veškeré zprávy posílám emailem, ale budou i na webu. Pokud máte FB, můžete si najít skupinu a přidám vás i do uzavřeného okruhu.
 

FB Dráčata - středisko Skalka, Mníšek p.Brdy

https://junak-mnisek.webnode.cz/dracata2/

 

Prosím o aktuální info v případě, že se vám nepovede na schůzku dorazit. Stejně tak je s ohledem na organizaci důležité potvrdit účast na výpravách nebo speciálních akcích.

 

PRO NOVÁČKY!!!!

V příloze posílám přihlášku a evidenční list. Pokuste se je, prosím, v dohledné době vytisknout, vyplnit a předat na schůzce.

Od některých mám přihlášky, ale chybí mi evidenční listy – tak prosím ještě o doplnění. Na přihláškách se uvádí rodné číslo kvůli pojištění a také je třeba zatrhnout zpracování osobních údajů a používání fotek atd.

Děti, které už docházeli loni, znovu přihlášku vyplňovat nemusí!!!

 

A poslední info:

Příští schůzka 18. 9. 2019 bude probíhat v doprovodu RODIČU!!! Čas schůzky 16.30 – 18.00, místo setkání před klubovnou V Lipkách.

S sebou není nutné žádné speciální vybavení.

 

Howk

 

Olaf


Bez názvu 1