Dubnová výprava

26.04.2010 06:50

Plánovaná dubnová výprava, s cílem kultivovat náš budoucí kemp, se příliš nevydařila.Kupodivu ne vinou počasí, jak tomu bývá většinou, ale nějak selhala članská základna.U klubovny jsme se sešli jen dva, takže první brigáda skončila dřív než začla.

Počasí celkem přálo, takže jsme v rámci možností přesunuli schůzky mimo klubovnu. V Bažantnici u dálnice jsme po zimě natrénovali házení lana, vázání lanové lávky a oprášili pár uzlů.Kde kdo tím opovrhuje, ale jak se pravidelně přesvědčujeme " že to umím na uzlovačce neznamená, že v praxi na laně bude výsledek stejný".

Spustili jsme přípravy k plánované výpravě na vodu.Vytáhli a zkontrolovali stany, aby nás nic nepřekvapilo, začalo se plánovat, ale nakonec opět ze všeho sešlo.Dva týdny před odjezdem jsme zjistili, že z nadšeného oddílu by ve finále jeli tři lidi včetně mě.Takže další změna plánu.Oddíl měl volné ruce v plánování náhradní výpravy a velmi těsně vyhrálo aquacentrum.A tak jsme první květnovou sobotu místo sjíždění Berounky jeli plavat na Barandov.

Do konce roku už nás čeká jen jediná výprava a to kultovní Commandos.Tento rok navíc pojede pouze jedna družina, a to ta která vyhraje půlroční bodování.Uzávěrka je v půlce května, ale situace je už teď celkem jasná.Ďáblíci zřejmě nemají moc velké ambice se letos účastnit, takže je Šneci nemilosrdně válcují.Trocha času ještě zbývá, tak uvidíme kdo pojede.

    Roman & Brtdníci


Bez názvu 1