Schůzka 16.9.

16.09.2011 21:28

Takže tu máme druhou schůzku.

Dneska jsme začaly s úvodem do celoroční hry s názvem "Kouzelná lucerna". Seznámíme se s Lucinkou,hlavní představitelka příběhu.

(Lucinka se díky Kouzelné lucerně může stát jednou ze světlušek, se kterými prožívá různá dobrodružství a získává tak mnoho nových přátel. Lucinka se však nesetká jen s tvory přátelskými. Obyvatelům temné jeskyně se znelíbilo světlo, které Lucinka a světlušky nesou, a tak začíná boj mezi světluškami a Jeskyní. Podaří se nakonec světluškám probudit světlo i v tvorech z Jeskyně a zabránit tak dalšímu šíření temnoty a strachu po celém lese a okolí?)

Co to pro nás znamená? Budeme si číst  a plnit úkoly. Vyrobíme si lucerničky na dlouhou cestu. Cestovat,soutěžit,učit se a hrát si.

Tak nám držte palce ať se nám cesta zdaří :-)

Na schůzky: časopis Světýlko-budeme s ním hodně pracovat,zápisník,psací potřeby,nováčka nebo 1.stupeňa (kdo nemá,dokoupíme),KPZ,uzlovačku

Co nás čeká: 18.9. Běh naděje 9:00hod., 8.10. Skochovická kachna, 17.11. Okresní setkání. V měsíci říjnu pá-so výprava s přespáním.

A předčasně hlásím,že na začátku roku 2012 bude víkend s Kouzelnou lucernou (celostátní akce)-pokusím se nás přihlásit,až to bude možné.


 


Bez názvu 1