schůzka 9.května a informace

10.05.2011 12:10

Dnešní schůzku zahájil Hroutil svou hrou, kde dal vyniknout Prokopovi (to jako znamená, že tento vyhrál). Následně jsme plnili do táborových aktivit vyprávění, které jsme již zkoušeli pár schůzek předem. Splnili si to jen Hroutilovci (Hroutil, Jirka, Domča, Saim a Tadeáš) se svým originálním zpracováním Červené Karkulky. Pobavili jsme se všichni a kupodivu i ostaní vlčata vydržela těch pět minut v klidu. Potom jsme potrénovali pár písní a zahráli si Mrazíka.

Protože od pár rodičů víme, že informace předávané kluky nejsou ideální,napíšu zde pár zásadnějších dat a zpráv. 11. května od 8,00 budeme v rámci Květinového dne prodávat ve škole žluté kvítky na podporu boje proti rakovině (https://www.denprotirakovine.cz/). Brigády budou 3.června od 17,00 do 20,00 hodin u klubovny a 25.června celý den na tábořišti. První slouží k údržbě klubovny druhá k přípravě tábořiště.

Množí se také dotazy, jak můžou kluci získat nějaké dolary pro cestu do Afriky (letní tábor). Některé části jsem popsal již v některém z předchozích článků. V současnosti jsou aktuální zejména: včasný příchod na schůzku; plnění bodů stezky, popř. odborky; účast rodičů na brigádě; vítězství v bodování a soutěžích. Potřebná částka je 40 peněz, v průměru mají kluci kolem 15. Pro informace o bodech stezky a jejich správném splnění se můžete podívat na skautskou křižovatku (https://krizovatka.skaut.cz/novy-skautsky-program-3/vlcata-a-svetlusky/).

Davy

schůzka 9.5.2011


Bez názvu 1