Výprava s otci na Plešivec (u Berouna)

13.10.2018 09:00

Vážení rodiče, 
dnešní doba setkávání lidí právě nesvědčí. Aby se nám ze střediska nestal jen neosobní kroužek, vymysleli jsme akci, kde bude dost času se poznat a poklábosit, ale zároveň neutrpí rodinný život. Zkrátka výpravu dětí a otců. Menší akci s otevřeným programem, kde bude kromě setkání i možnost na vlastní kůži zažít jak výpravy vypadají a dětem ukázat jak to má správně vypadat. Nečekejte žádné záludnosti, bude to prostě výprava, kde kromě dětí bude i prostor pro setkání jejich taťků. 
Odjezd bude z nádraží v Řevnicích v sobotu 13.října v 9,10 do Jinců. Odtud půjdeme pěšky na vrcholek Plešivce cca 6km. Zde bychom našli zázemí pro případné přespání a uvařili si oběd z vlastních zdrojů. Po obědě půjdeme k jezírku (cca 2 km). Cestou si zahrajeme pár her. Kdo bude moci přespat, připraví si po návratu ležení. Následně nanosíme dřevo a při ohni pohovoříme či zahrajeme na kytaru. Ráno sestoupíme do Rejkovic, odkud nám v 10:26 pojede vlak do Řevnic (příjezd 11:18). Zde naši akci ukončíme.
Kdo by nechtěl přespávat může se vrátit vlakem v 16:22 či 17:11. Pochopitelně je možné odjet kdykoliv, případně dojet vozem do Jinců a přidat se k výpravě až na zdejším nádraží.
Zabezpečení jídlem, pitím, potřebami pro přespání a jízdné si zajišťují účastníci sami.

Jakékoliv dotazy či připomínky s Vámi vyřešíme na telefonech či mailech (Davy- 777 002 472, david.bilek@gymkc.cz; Roman - 604 216 439, romanf.bass@gmail.com).
Budeme vděční za potvrzení (či nepotvrzení) účasti.

 


Bez názvu 1