Výsledky sněmu

23.01.2011 20:12

V listopadu 2010 proběhl střediskový sněm.Neudála se žádná dramatická změna, takže ve vedení střediska stále zůstává dvojice Roman Freisleben a Lada Freislebenová - Akela.Členy revizní komise jsou i nadále David Bílek - Davy a Petr Schich - Aladin.Jediná změna je na postu volených členů střediskové rady, kterými byli zvoleni Jiří Mysliveček a Markéta Schichová.

Funce výchovných zpravodajů zůstaly neobsazeny.Nebyl žádný vhodný kandidát.

 

Okresní sněm se konal začátkem ledna 2010 na Zbraslavi.

Tam už došlo k celkem zásadním změnám.Ve čele okresní rady zůstal Ondřej Rada - Zubr, jeho zástupkyní je Markéta Dufková - Kiwii.Členy revizní komise jsou Marie Klímová - Máňa, Richard Poul - Ríša a Petr Schich - Aladin (po velmi dlouhé době máme voleného zástupce v ORJ). Členy okresní rady byli zvoleni Eliška Pašková - Tedy, Radim Strnad - Radil, Anežka Vernerová, Petr Novák.

 

O týden později jsem se poprvé účastnil i Krajského sněmu.To už je podstatně větší akce než ty předchozí a jednání trvalo přes pět hodin.Z toho množství jmen jsou tím nejdůležitějším hlavně předseda Krajské rady Oldřich Štěpánek - Šnek a jeho zástupce Stanislav Vojíř - Golem.

 


Bez názvu 1